jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۷۷۴۰۱۰   ۰۵ اسفند ۱۳۹۳  |  ۰۸:۰۸

جام جم سرا: مواد لازم- نشاسته: ۱. ۵ لیوان، شکر: ۲ لیوان، آب: یک لیوان سر خالی، گلاب: نصف لیوان، جوهر لیمو: نوک قاشق چایخوری، آرد: به میزان لازم.

طرز تهیه راحت‌الحلقوم خانگی

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را در یک ظرف گود با آب و به هم بزنید تا خوب نشاسته حل شود و تقریبا ۴۰ دقیقه به‌‌ همان حال بگذارید تا نشاسته کاملا ته‌نشین شود. بعد آب آن را صاف و شکر، جوهرلیمو، گلاب و آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت گذاشته، حتما مرتب آن را هم بزنید تا اندازه‌ای که مواد منسجم شده و بتوان یکجا آن را جمع کرد و مانند ژله‌ای کشدار، سفت و شفاف درآید.

آرد را کف سینی بریزید و مواد پخته شده را روی آرد پهن کنید و به قطر یک تا ۲ سانتی‌م‌تر آن را صاف کرده و روی آن را هم آرد بپاشید. بعد از سرد شدن آن را به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در آرد بغلتانید تا اطراف آن‌ها نیز به آرد آغشته شود. می‌توانید به جای آرد از پودر نارگیل هم استفاده کنید. راحت‌الحلقوم سوغات تبریز است. آن را در ظرف دربسته به مدت طولانی می‌توان نگهداری کرد. (جام جم سرا)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
به یه چه خوشمزه
۰
۰
دختر كرد
-
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۱
من همیشه درست میكنم عالی میشه البته آرد نمی ریزم بجاش پودر نارگیل می ریزم
بعضی وقتا هم شل تر درستش میكنم و می ریزم تو لیوان و می زارم تو یخچال سرد كه شد مثل دسر سرو میكنیم
۰
۰

یادداشت

بیشتر
قرارگاه آگاهی و امید

قرارگاه آگاهی و امید

موضوع ترویج، تبلیغ و پراكندن امید، موضوعی است كه رهبر معظم انقلاب در برهه‌های مختلف زمانی به آن تاكید كردند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها