دم نوش به

طرز تهیه: به را بشویید و با رنده درشت رنده کنید. سپس آن را در یک سینی بریزید و خشک کنید.
کد خبر: ۷۶۸۹۹۶

وقتی رطوبت به از دست رفت، آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی تغییر رنگ بدهد و چیزی شبیه چای معمولی حاصل شود. در این مرحله آن را در شیشه در بسته بریزید و هر بار یک قاشق از آن را در قوری و مانند چای دم کنید و بنوشید. دم نوش نیاز به شیرین‌کننده ندارد و بسیار آرامبخش است. همچنین می‌توانید با آبلیمو آن را بنوشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صعود به عشق مردم وطنم

گفت‌وگوی «جام‌جم» با امیرمحمد دانایی،جوان‌ترین ایرانی صعودکننده به اورست در آستانه سفر به کوه وحشی

صعود به عشق مردم وطنم

نیازمندی ها