مواد لازم- آرد: ۳۰۰ گرم، شکر: ۳۰۰ گرم، هویج رنده شده: ۲/۵ لیوان، بکینگ‌پودر: ۲ قاشق مرباخوری، روغن مایع: ۲۵۰ گرم، تخم‌مرغ: ۴ عدد، دارچین: ۲/۵ قاشق غذاخوری، پودر گردو: ۸۰ گرم، پودر قند، پودر پسته و ترافل برای تزئین: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۵۱۷۱۴
آموزش آشپزی: طرز تهیه کیک هویج و گردو

جام جم سرا:

طرز تهیه:

در یک ظرف گود تخم‌مرغ‌ها را شکسته و شکر را با آنها مخلوط کنید. آرد را با پکینگ‌پودر دو بار الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه کنید و ‌ هم بزنید و در انتها دارچین و پودر گردو و هویج رنده شده را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مواد را به صورت یکنواخت در قالب بریزید و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده ‌ با 200 درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط قرار دهید. بعد از پختن حتما بگذارید سرد شود و از قالب بیرون بیاورید و روی آن را با پودر قند و پودر پسته و ترافل تزئین کنید. هر 20 دقیقه درجه فر را پنج درجه کمتر کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها