مواد لازم دسر آلوئه ورا- پودر ژلاتین: 5/3 قاشق سوپ خوری، خامه: یک پاکت، شکر: یک پیمانه، آب کمپوت آلوئه ورا: نصف لیوان، آلوئه ورا: به اندازه یک کمپوت، شیر: یک لیوان.
کد خبر: ۷۴۹۱۰۴
آموزش آشپزی / دسر آلوئه ورا


طرز تهیه: ژله آلوئه ورا با پودر ژلاتین مخلوط کرده و آن را با قاشق به هم می زنیم. آب را درون ظرف ریخته و روی گاز می گذاریم. وقتی جوش آمد ظرف فلزی را داخلش ریخته به صورت غیر مستقیم قرار می دهیم. مقدار شیری که داشتیم داخل ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیمو روی اجاق گاز می گذاریم تا حالت حل شده پیدا کند و یک مقدار هم گرم شود. در این فاصله خامه را در مرحله ای اضافه کرده که ژلاتین را به شیر و شکر اضافه کرده باشیم. وقتی ژلاتین کاملا به صورت مایع درآمد آن را اضافه می کنیم و سریعت خامه و بعد از آن خامه میوه آلوئه ورا را اضافه می کنیم. سپس در قالب ریخته و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال می گذاریم.

منبع: شبکه استانی لرستان

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها