نرخ دلار 20 تومان و سکه تمام 12 هزار تومان افت کرد

صرافان بازار ارز و سکه روز شنبه نرخ هر دلار آمریکا را با 20 تومان افت نسبت به روز پنجشنبه هفته گذشته، 3 هزار و 190 تومان و هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید را با 12 هزار تومان کاهش، 919 هزار تومان تعیین کردند.
کد خبر: ۷۱۸۹۹۰
نرخ دلار 20 تومان و سکه تمام 12 هزار تومان افت کرد

نرخ هر یورو در بازار آزاد با 35 تومان کاهش 4 هزار و 135 تومان و هر پوند نیز با50 تومان افت 5 هزار و 190 تومان قیمت خورد.

هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با 12 هزار تومان افت 919 هزار تومان و هر قطعه سکه طرح قدیم نیز با 11هزار تومان و 200 کاهش، 918 هزار و 800 تومان به خریداران عرضه شد.

بهای هر نیم سکه نیز با سه هزار تومان افت 462 هزار تومان و هر ربع سکه با دو هزار تومان افت 263 هزار تومان قیمت داشت.

قیمت هر سکه یک گرمی نیز با دو هزار و 500 تومان کاهش 169 هزار تومان بود و هر گرم طلای 18 عیار هم در بازار 94 هزار و 300 تومان قیمت خورد.

هر اونس طلا در بازار جهانی نیز امروز یک هزار و 217 دلار بود.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مهندسی پزشكی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
۰
۰
یعنی 20 تومن دلار ارزون شد / خیلی خیلی خیلی زحمت كشیدید / 20 تومن هم خودش رقمیه ها
ربع قرن با رادیو جوان

با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکرد‌های جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم

ربع قرن با رادیو جوان

نیازمندی ها