جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و... آبپز میکنیم.
بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ میکنیم.
در ظرفی مناسب تخم مرغها و ماست را با زعفران آبکرده خوب میزنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی میرسانیم و آبکش میکنیم.
برنج را داخل تخم مرغ میریزیم و کاملا زیرورو میکنیم تا یکدست شود.
در ظرفی نچسب یک لایه برنج میریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف میکنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار میدهیم و مقداری زرشک و مغز گردو میریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجانها را اضافه میکنیم.
به همین ترتیب ادامه میدهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ میکنیم.
نکات:
۱) اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد.
۲) بهتر است بین لایهها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود.
۳) یادتان باشد بین لایههایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید. (مامی فیس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»: