نخست وزیر هند به امریکا رفت

جامجم آنلاین: مان موهان سینگ برای سفری سه روزه به امریکا رفت. سینگ قرار است با جورج بوش رئیس جمهور مذاکره و در اجلاس مشترک کنگره امریکا شرکت کند.
کد خبر: ۷۰۲۵۰
به گزارش بیبیسی خبرنگاران میگویند دو طرف علاقهمند به گسترش روابط اقتصادی، انرژی و دفاعی کنونی خود هستند. با این حال نشانی از آمادگی واشنگتن برای حمایت از تلاش هند برای پذیرفته شدن به عضویت شورای امنیت سازمان ملل وجود ندارد.
از زمان تجدید انتخاب بوش به ریاست جمهوری امریکا، کندولیزا رایس وزیر خارجه او بر اهمیت روابط خوب با هند تاکید کرده است. سینگ پیش از خروج از هند گفت امریکا بزرگترین شریک تجاری هند است.
انتظار میرود دو طرف درباره طرح خط لوله گاز از ایران به هند از طریق پاکستان صحبت کنند. امریکا به علت مخالفت با رژیم ایران با این طرح مخالفت کرده است.
سینگ در اقامت سه روزه خود در امریکا قرار است با اعضای بلندپایه دولت از جمله دیک چنی معاون بوش و همچنین شخصیتهای برجسته جامعه هندیهای امریکا دیدار و مذاکره کند.
او روز دوشنبه به دیدار بوش میرود و روز سهشنبه در کنگره سخنرانی خواهد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها