مواد لازم: مغز ران گوساله:600 گرم، روغن مایع: 5 تا 6 قاشق ، پیاز: 2 عدد، گوجه فرنگی: 5 عدد ، آویشن: یک قاشق مربا‌خوری ، فلفل کبابی: 4 تا 5 عدد
کد خبر: ۶۸۴۶۰۴

طرز تهیه:ابتدا سس را آماده کنید. برای این کار پیاز و گوجه و سیر‌ها را رنده کنید. روغن مایع، آویشن، فلفل و پودر سیر را با سیر و پیاز مخلوط کنید و کنار بگذارید. گوشت را به تکه‌های نازک 10 تا 15 سانتی برش بزنید و در سس به مدت چند ساعت در یخچال نگه داری کنید. بعد آنها را لایه لایه روی هم در کاغذ آلومینیومی (فویل) بپیچید و در فریزر قرار دهید و بگذارید یخ بزند. بعد از این‌که کاملا یخ زد، آن را از فریزر در بیاورید و قبل از باز شدن یخ، آن را به صورت عرضی، مانند رولت برش بزنید و در روغن سرخ کنید. بعد گوشت‌های سرخ شده را درون نان باگت گذاشته و با خلال پیاز و خیار شور و چند حلقه برش گوجه سرو کنید. می‌توانید از سس کچاپ هم استفاده کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها