در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: لوبیا را از شب قبل خیس کنید و بعد آب آن را صاف کرده و با چهار لیوان آب بگذارید پخته شود. وقتی نیم پز شد بلغور خیس شده، برنج، عدس و سبزی و نمک و فلفل ادویهها را اضافه کنید.
زرشک را قبل از پخت کامل سوپ بیفزایید و مخلوط کنید و حرارت را کم کرده و بگذارید سوپ غلیظ شود و جا بیفتد. چاشنی سوپ را بعد از این که کمی خنک شد بزنید. پیاز را هم سرخ کنید. سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و با پیاز داغ فراوان تزئین کنید و سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر