مواد لازم: برنج نیم‌دانه: یک فنجان ، عدس: یک فنجان ، نخود و لوبیا سفید: یک فنجان ، بلغور گندم: یک فنجان، زرشک: نصف لیوان، سبزی خرد شده شامل جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج: 500 گرم، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین روی هم: یک قاشق غذاخوری، آبغوره یا آب نارنج: نصف لیوان ، روغن: به اندازه لازم ، پیاز بزرگ: یک عدد
کد خبر: ۶۷۷۸۴۳

طرز تهیه: لوبیا را از شب قبل خیس کنید و بعد آب آن را صاف کرده و با چهار لیوان آب بگذارید پخته شود. وقتی نیم پز شد بلغور خیس شده، برنج، عدس و سبزی و نمک و فلفل ادویه‌ها را اضافه کنید.

زرشک را قبل از پخت کامل سوپ بیفزایید و مخلوط کنید و حرارت را کم کرده و بگذارید سوپ غلیظ شود و جا بیفتد. چاشنی سوپ را بعد از این که کمی خنک شد بزنید. پیاز را هم سرخ کنید. سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و با پیاز داغ فراوان تزئین کنید و سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها