کشته شدن 4 تبعه چین در ویتنام

یک شرکت دولتی چین روز چهارشنبه از کشته شدن چهار کارمندش در شورش ویتنامی‌ها علیه چینی‌ها در این کشور خبر داد. تا پیش از این مقامات رسمی اعلام می‌کردند دو چینی در تنش‌های ویتنام کشته شده‌اند، اما این شرکت کشته شدن چهار نفر را تائید کرد.
کد خبر: ۶۷۶۲۰۵

به گزارش ایرنا، مجموعه شرکت‌های مرتبط با استخراج فلزات (ام.سی.سی) چین روز چهارشنبه در بیانیه‌ای که در تارنمای این شرکت قرار گرفت، اعلام کرد علاوه بر کشته شدن چهار نفر، 126 نفر دیگر از کارگران شرکت نیز در خشونت‌های چهارشنبه گذشته ویتنام مجروح شدند. رسانه‌های رسمی چین نیز از بازگشت هزاران نفر از اتباع این کشور به وطنشان پس از تظاهرات هفته گذشته در ویتنام خبر دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها