جام جم سرا:
طرز تهیه:
1 . برای تهیه کالزونه سبزیجات، ابتدا فر را روی دمای 450 درجه فارنهایت (225 درجه سانتیگراد) قرار دهید.
2 . بادمجان، کدو سبز، فلفل شیرین، قارچ و پیاز را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم با روغن کمی تفت دهید.
3 . سپس به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شود، در فر قرار دهید.
4 . در یک کاسه بزرگ، سبزیجات بو داده، گردو، رزماری، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و پنیر را به آرامی اضافه کنید.
5 . بر روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر کالزونه را با استفاده از وردنه پهن کنید و به شکل دایره خمیر را قالب بزنید و جدا کنید.
6 . خمیر را با مواد پر کنید و دور آن را ببندید و با قلم مو به آرامی با شیر روی آن را پوشش دهید.
7 . کمی آرد بر روی ظرف مخصوص فر بپاشید و کالزونه ها را درون ظرف گذاشته و در فر به مدت 12 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، قرار دهید.
8 . کالزونه سبزیجات را از فر خارج نموده و سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد