
طرز تهیه:ابتدا پوست به را بگیرید و رنده کنید. آن را در یک ظرف مناسب بریزید و تخممرغها را به آن اضافه کنید. آرد را همراه شکر و دارچین به مایع کوکو بیفزایید و خوب هم بزنید. روغن را داغ کنید و یک قاشق از مواد را داخل آن بریزید تا سرخ شود. بعد از این که یک طرف کوکوها سرخ شد آنها را پشت و رو کنید. کوکو را در یک ظرف مناسب بکشید و همراه نان نوشجان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد