
طرز تهیه: ابتدا شکر و شیر را آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. سپس ماست و خامه را به آن اضافه کنید و هم زدن را آنقدر ادامه دهید تا کاملا یک دست شود. پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید. بعد از این که ژلاتین حل شد آن را به مخلوط ماست اضافه کنید. در این مرحله تکههای آناناس و خلال پسته را به مایع کرم اضافه کنید و آن را در یک قالب مناسب بریزید. این کرم را به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس آن را برگردانید و تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد