
طرز تهیه: ابتدا شکر و شیر را آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. سپس ماست و خامه را به آن اضافه کنید و هم زدن را آنقدر ادامه دهید تا کاملا یک دست شود. پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید. بعد از این که ژلاتین حل شد آن را به مخلوط ماست اضافه کنید. در این مرحله تکههای آناناس و خلال پسته را به مایع کرم اضافه کنید و آن را در یک قالب مناسب بریزید. این کرم را به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس آن را برگردانید و تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: