مواد لازم: ماست چکیده: 200 گرم، شیر: 100 گرم، خامه: 100 گرم، وانیل: نصف قاشق چایخوری، پودر ژلاتین: 100 گرم، شکر: 100 گرم، کمپوت آناناس: 150 گرم، خلال پسته: یک قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۶۴۹۴۶۲

طرز تهیه: ابتدا شکر و شیر را آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. سپس ماست و خامه را به آن اضافه کنید و هم زدن را آنقدر ادامه دهید تا کاملا یک دست شود. پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید. بعد از این که ژلاتین حل شد آن را به مخلوط ماست اضافه کنید. در این مرحله تکه‌های آناناس و خلال پسته را به مایع کرم اضافه کنید و آن را در یک قالب مناسب بریزید. این کرم را به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس آن را برگردانید و تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها