
روزاریو الساندرولو، رئیس اتاق مشترک ایتالیا و ایران که سرپرستی این هیات اقتصادی را بر عهده دارد، گفت: این هیات در سفر چهار روزه خود به تهران با با رئیس سازمان سرمایه گذاری ایران و مقاماتی از وزارت صنعت، معدن و تجارت دیدار خواهد کرد.
مدیران شرکت ها و صاحبان صنایع ایتالیا همچنین در این سفر در همایش اقتصادی که در خصوص معرفی ظرفیت های اقتصادی، بازرگانی و سرمایه گذاری خارجی در ایران در محل وزارت اقتصاد و دارایی برگزار می گردد، شرکت خواهد کرد.
این هیأت که با هماهنگی اتاق های مشترک بازرگانی دو کشور ایران و ایتالیا و سفارت جمهوری اسلامی ایران در رم به تهران سفر می کند قرار است جلسات دوجانبه ای را با همتایان خود در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار نماید.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد
بر خلاف تبلیغات ایتالیایی ها هیچ علاقه به ایرانی ها ندارند همان طوریكه آلمانها ندارند اما هی خودمان را رابط به آنها میدهیم