جام جم سرا:
مواد لازم:
سیب زمینی نگینی خرد شده: ۲ پیمانه (۱۵۰ کالری)
کرفس خرد شده: ۲ ساقه (۳۰ کالری)
هویج بزرگ حلقه یاخرد شده: ۱ عدد (۳۰ کالری)
آب: ۳ پیمانه (۰ کالری)
کره: ۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه (۳۰۰ کالری)
ژامبون خرد شده: ۲ پیمانه (۶۰۰ کالری)
فلفل دلمهای سبز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری (۵ کالری)
پیاز ریز شده: ۲ قاشق چایخوری (۲ کالری)
آرد: ۳ قاشق غذاخوری (۴۰ کالری)
شیر: ۱ پیمانه (۱۱۰ کالری)
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری (۰ کالری)
فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری (۰ کالری)
پنیر چدار خرد شده: ۱ پیمانه (۴۵۵ کالری)
خرده نان خشک: ۱/۲ پیمانه (۱۷۵ کالری)
مجموع کالری: ۱۸۹۷
طرز تهیه:
۱-برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فارنهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲-سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
۳-حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
۴-سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود.
۵-ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
۶-مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.
۷-باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).
۸-به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).
۹-پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
۱۰-مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.
۱۱-ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
۱۲-کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.|آشپزی نت
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد