jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۴۲۱۹۵ ۱۴ بهمن ۱۳۹۲  |  ۰۹:۰۵

این سبک جوجه کباب یکی از خوشمزه‌ترین و نرم‌ترین انواع کباب مرغ است. استفاده از ماست پر چرب در مراحل مزه دار کردن، این کباب را از بقیه کباب‌ها متفاوت کرده. البته متخصصان غذایی استفاده از ماست پرچرب را برای حفظ سلامتی توصیه نمی‌کنند.

جام جم سرا:

 مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

 مرغ متوسط.... ۱ عدد
 ماست پر چرب.... یک و نیم پیمانه
 تخم گشنیز.... ۱ ق غ
 زعفران آب زده.... ۱ ق غ
 پیاز متوسط.... ۲ عدد
 فلفل پاپریکا.... ۱ ق غ
 لیمو ترش تازه.... ۲ عدد
 روغن زیتون یا روغن مایع.... نصف پیمانه
 نمک و فلفل قرمز.... به مقدار دلخواه

 طرز تهیه:

 ۱- مرغ را پاک کرده پوست آن را جدا کرده به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و بشورید کنار بگذارید تا آب آن برود.
 ۲- تکه‌های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز‌های اسلایس شده به صورت حلقه‌ای بریزید.
 ۳- لیمو‌ها را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ‌ها قرار دهید.
 ۴- ماست را نیز لا به لای مرغ‌ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ‌ها به ماست آغشته شوند.
 ۵- فلفل قرمز، فلفل پاپریکا، نمک را نیز به مواد بیفزایید. تخم گشنیز‌ها را نیز با دست خرد کرده و اضافه کنید.
 ۶- در آخر روغن و زعفران آب زده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید (زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض می‌کند اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند می‌توانید به جای زعفران از رنگ غذا یا ریشه زغفران که عطر کمتری دارد استفاده کنید یا جوجه را ساده بخوابانید)
 ۷- در ظرف را بسته و حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود.
 ۸- قبل از به سیخ کشیدن مرغ‌ها نمک آن را چشیده و جوجه‌ها را به سیخ بکشید.
 ۹- توجه کنید تکه‌های مختلف مرغ زمان متفاوتی برای کباب شدن دارند پس بر روی یک سیخ از تکه‌های همگن استفاده کنید به این معنی که به طور مثال تکه‌های استخوانی را با هم به سیخ بکشید یا تکه‌هایی که مرغ یک تکه‌اند را کنار هم بگذارید.
 ۱۰- مرغ‌ها را به سیخ زده و روی منقل (ترجیحا ذغالی) قرار دهید و به مرور زیر و رو کرده تا دو طرف سیخ به یک اندازه حرارت دیده و متناسب با هم کباب شوند.
 ۱۱- برای سس روی کباب در ظرفی کره را آب کرده زعفران و آب لیمو را بیفزایید کمی حرارت دهید تا غلیظ شود.
 ۱۲- بعد از ۱۵ دقیقه که کباب‌ها تقریبا آماده شد با یک قلم مو سس را روی کباب‌ها بدهید و کمی حرارت دهید. دو طرف کباب‌ها را که خوب به سس آغشته کردید و حرارت دادید تا سس به خورد آن برود از روی منقل بردارید و در ظرف مناسبی سرو نمایید.
 ۱۳- اگر مقدار جوجه‌ها زیاد است در یک قابلمه نان بگذارید و جوجه‌های کباب شده را در قابلمه بریزید تا سرد نشوند و وقتی تمام جوجه‌ها کباب شد همه را با هم در ظرف مناسب سرو نمایید.
 ۱۴- می‌توانید در سیخ جدا گوجه‌ها را به سیخ کشیده و بر روی منقل کباب کنید.
 ۱۵- می‌توانید لابه لای جوجه‌ها گوجه، پیاز و یا فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را به سیخ زده کباب نمایید که زیبایی و رنگ خاص به مجموعه کباب شما می‌دهد.
 ۱۶ - می‌توانید به جای فلفل پاپریکا از ادویه تندوری نیز استفاده کنید.|پیمونه|

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
لیلا
Kazakhstan
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
خیلی ممنون اززحمتون
۰
۰
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
بسیار عالی خسته نباشید سایتتون عالیه
۰
۰
لی لی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
تشكر و سپاس ویژه از سایت عالیتون خسته نباشیییییییییید ضمنا خیلیم كارتون عالیه كه امكان دانلود مطالب اموزشی بصورت pdf و .. هست همیشه به این سایت سر میزنم
۰
۰
فیروزه
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
سایت تون عالیه
۰
۰

یادداشت

بیشتر
چالش ناقلان بی علامت

چالش ناقلان بی علامت

ناقلان بدون علامت افرادی هستند که در ترشحات دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی آنها ویروس وجود دارد اما علائم بالینی ندارند. این افراد در هر مکانی ممکن است حضور داشته‌باشند، بنابراین در مکان‌های شلوغ مخصوصا اتوبوس و مترو باید فرض کنیم هر فردی ممکن است ناقل ویروس باشد.

خوب بمانید

خوب بمانید

دیروز، رهبر معظم‌ انقلاب در جلسه مجازی با رئیس و نمایندگان مجلس، عبارات قابل توجهی در وصف مجلس یازدهم به کار بردند که حتما برای تک تک منتخبان ملت باعث افتخار و منشأ قوت قلب است.

گفتگو

بیشتر
خیلی هم موفق هستم!

گفت‌وگو با لاله صبوری، بازیگر باسابقه تلویزیون که حالا چند سالی است دیگر نقش‌های پررنگی بازی نکرده است

خیلی هم موفق هستم!

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر