رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد:

آغاز ثبت نام مرحله دوم عمره دوم بهمن ماه

آغاز پیک اعزام های عمره از هفته آینده

رییس سازمان حج و زیارت از آغاز پیک اعزام زائران ایرانی به عمره مفرده امسال از هفته آینده خبر داد و گفت: بر این اساس هر هفته 20 هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.
کد خبر: ۶۳۰۹۳۹
آغاز پیک اعزام های عمره از هفته آینده

سعید اوحدی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: اکنون در هر هفته 15 هزار زائر ایرانی از استان های سراسر کشور عازم سرزمین وحی می شوند.

به گفته وی، از زمان آغاز اعزام های عمره تا کنون 15 هزار زائر ایرانی عازم سرزمین وحی شده اند.

رییس سازمان حج و زیارت گفت: خوشبختانه تا کنون به استثنا پرواز زائران استان تبریز که چندی پیش به علت آلودگی هوا با تاخیر مواجه شد، مشکل خاصی در پروازهای زائران ایرانی وجود نداشته باشد.

اوحدی اضافه کرد: نخستین گروه زائران ایرانی نیز که 26 آذر ماه عازم مدینه منوره شده بودند، پنجم دی ماه به کشور بازگشتند.

اعزام های مرحله نخست عمره مفرده 93-92 از 26 آذر ماه آغاز شد و تا هفتم فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.

در عمره امسال بیش از 850 هزار زائر ایرانی در قالب پنج هزار کاروان به زیارت خانه خدا مشرف می شوند.

هزینه سفر به عمره امسال حدود 15 درصد کاهش یافته و حداقل و حداکثر هزینه سفر به عمره جاری یک میلیون و 700 تا دو میلیون و 800 هزار تومان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها