اعلام 4 گروه پرشکایت پزشکی

قائم مقام معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی، گروه‌های جراحی پلاستیک، زنان، پزشکان عمومی و ارتوپد را چهار گروه پزشکی عنوان کرد که در رتبه بالای شکایت‌های پزشکی قرار‌دارند.
کد خبر: ۶۲۷۵۷۵

محسن خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: میزان شکایت از جراحی‌های زیبایی بسیار بالاست. البته جراحان پلاستیک به این نتیجه رسیده‌اند که پیش از شکایت بیمار باید رضایت وی را جلب کنند. به این ترتیب اگر برخی مواقع عنوان می‌شود که شکایت‌ از یک گروه خاص کاهش داشته، ممکن است به همین دلیل باشد.

خلیلی از اقدامات انجام شده برای احیای مرکز پیشگیری از قصور پزشکی در سازمان نظام پزشکی در دوره جدید خبر داد و گفت: به این ترتیب به این سمت حرکت می‌کنیم که برای اعضای هیات‌های انتظامی به منظور آموزش چگونگی رسیدگی به شکایات و همچنین برای پزشکان در شهرهای مختلف، کارگاه‌های آموزشی برگزار کنیم. این امر در معاونت آموزشی سازمان در دست انجام است.

وی اظهار کرد: البته در بسیاری از شکایت‌ها مشاهده می‌شود که بیمار از ابتدا با روند درمان خود آگاه نشده است و پس از آن که نتیجه دلخواه را دریافت نمی‌کند، به شکایت اقدام می‌کند. در قانون جدید مجازات اسلامی که از ماه پنجم امسال در حال اجراست، این موضوع مطرح و عنوان شده اگر پزشک معالج به‌هر‌دلیل بیمار را از روند درمان آگاه نکند، در صورت بروز مشکلات احتمالی، باید دیه آن را پرداخت کند. بر این اساس توجیه بیمار از عوارض احتمالی درمان موضوعی است که باید مورد توجه پزشکان قرار داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها