طرز تهیه:
ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود.
در ماهیتابه ای مناسب کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. سپس سیب ها را که به قطعات دلخواه برش زده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو روی آن کمی طلایی شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از اطمینان از پخت گوشت به آرامی سیب ها را به قابلمه اضافه کنید و به دلخواه کمی شکر، نمک و فلفل به غذا بیفزایید . آلوهای خیس شده را به خورش اضافه کنید. زعفران ساییده و رب گوجه را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد. این خورش را همراه برنج سرو کنید.
>> پرشین پرشیا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد