با تایید کسر امتیاز از سوی کمیته استیناف

امید پرسپولیسی ها ناامید شد

احکام کسر یک امتیاز از دو تیم فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی توسط کمیته استیناف صادر و به دبیرکل فدراسیون اعلام شد.
کد خبر: ۶۱۴۱۳۰
امید پرسپولیسی ها ناامید شد

سایت جام جم ورزشی- پرسپولیسی ها امید زیادی داشتند تا با بازگرداندن یک امتیاز کسر شده شان به راحتی قهرمان نیم فصل شوند  اما کمیته استیناف هم آنها را ناامید کرد هم باشگاه تراکتورسازی را.

مهدی دادرس درباره رسیدگی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال به احکام کسر یک امتیاز از دو تیم فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی اظهار کرد: کمیته استیناف رسیدگی‌های لازم را درباره پرونده این دو تیم که به حکم کسر امتیازشان اعتراض کرده بودند، انجام داده و رای نهایی را برای ابلاغ به باشگاه‌ها به دبیرکل فدراسیون داده است.

این عضو کمیته استیناف در واکنش به اینکه ظاهرا حکم کمیته انضباطی در این باره تایید شده گفت: ما این احکام را مانند احکام کسر امتیاز بازی‌های قبل تایید کرده و برای اعلام و ابلاغ به دبیرکل فدراسیون داده‌ایم اما این احکام پیش از اعلام و ابلاغ از سوی دبیرکل فدراسیون وجاهت قانونی ندارد. مطمئن باشید کمیته استیناف رای صادر کرده خود را برنمی‌گرداند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها