غذای پاییزی: بریانی گوشت بوقلمون

بریانی گوشت بوقلمون، غذای پاییزی کم‌چرب اما پرحجمی دانسته می‌شود که با گوشت کم‌چرب بوقلمون و پوره سیب‌زمینی تهیه می‌شود. روش پخت آن را در ادامه فرا بگیرید.
کد خبر: ۶۱۲۰۹۵

مواد لازم (برای 4 نفر):


•    680 گرم سیب زمینی شیرین
•    2 حبه سیر رنده شده
•    1/4   پیمانه شیر کم چرب
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    340 گرم گوشت سینه بوقلمون (چرخ‌کرده)
•    نصف پیمانه پیاز خرد شده
•     1 و 1/4 پیمانه کدو سبز خرد شده
•    یک پیمانه هویج خرد شده
•    نصف پیمانه ذرت کنسروی
•    1/4 پیمانه آب
•    225 گرم سس گوجه فرنگی
•    دو قاشق غذاخوری سس فلفل
•    دو قاشق چایخوری مریم گلی
•    1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه


طرز تهیه


1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید. در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود 15 تا 20 دقیقه) از روی حرارت بردارید. سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند. روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.
2. در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود. کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا 10 دقیقه نیم جوش بماند.
3. سس یا رب گوجه فرنگی، سس فلفل، مریم گلی و فلفل را اضافه به مخلوط بوقلمون کنید. مواد را داخل ظرف سوقله بریزید. روی آن پوره سیب زمینی شیرین را بریزید.
4. به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود.


ارزش غذایی


•    کالری: 268
•    چربی: 1 گرم
•    کلسترول: 42 میلی گرم
•    کربوهیدرات: 41 گرم
•    فیبر: 7 گرم
•    پروتئین: 24 گرم
•    سدیم: 824 میلی گرم

>> لقمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها