مواد لازم:
نشاسته ذرت (پودرشده): ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)
آرد: ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)
شکر: یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
شیر (سرد): دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)
تخم مرغ: ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری
کره: ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)
کمپوت گیلاس (خردشده): به مقدار لازم
رولت: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته، آرد و شکر را در تابهای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کِرِمرنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید. مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاسها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برشهای رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته:
زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه میکنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.
>> آسمونی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد