«ماش» بخورید تا بیماری‌ قلبی نگیرید

میزان اسید فولیک «ماش» به قدری بالاست که کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند خوردن آن نقش موثری در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی دارد.
کد خبر: ۵۸۶۴۲۵

 

 
کار‌شناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: دانه ماش، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد. زودهضم بوده و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتی‌ها نیز توصیه می‌شود. 
نقشی ادامه داد: پتاسیم ماش نیز فراوان است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به پرفشاری خون، توصیه می‌شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند، نیز غنی است و مصرف آن موجب پیشگیری از بیماری‌های مزمن می‌شود. به علت دارا بودن ویتامین آ و د نیازهای بدن ما را تامین می‌کند و برای تقویت اعصاب و بینایی نیز مفید است.
وی تاکید کرد: استفاده از ماش به شکل جوانه خواص آن را چند برابر می‌کند؛ چرا که فرآیند همه مواد مغذی به‌ ویژه آهن افزایش یابد. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها