برخی افراد تصور میکنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین میبرد و خاصیت چاق کنندگی برنج از بین میرود. این تصور غلط است به دلیل اینکه نشاسته برنج درون دانههای برنج قراردارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی میماند و در دسترس نیست اما آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج میشود.
ویتامین B۱۲ یا تیامین در پوسته برنج وجود دارد که با جدا کردن پوسته از برنج پنج ششم ویتامین B۱ آن از بین میرود و فقط یک ششم ویتامین B۱ در دانههای برنج باقی میماند. در صورتی که برنج آبکش شود، همین یک ششم ویتامین B۱ نیز از بین میرود و برنج فاقد ویتامین میشود.
>> افکارنیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد