اسراییل 20 هزار اتیوپیایی را می پذیرد

جام جم آنلاین: مقامات اسراییلی روز دوشنبه 31 ژانویه اعلام کردند از هم اکنون تا پایان سال 2007 میلادی 20 هزار اتیوپیایی را به عنوان مهاجر به اسراییل منتقل خواهند کرد.
کد خبر: ۵۸۲۶۴

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، مقامات اسراییلی گفته اند این 20 هزار اتیوپیایی یهودیانی هستند که به اجبار به مسیحیت تغییر دین داده اند.

مقامات اسراییلی روز دوشنبه 31 ژانویه اعلام کردند از هم اکنون تا پایان سال 2007 میلادی 20 هزار اتیوپیایی را به عنوان مهاجر به اسراییل منتقل خواهند کرد

یهودیان اتیوپیایی که به فالاشه ها معروف هستند و هم اکنون 90 هزار نفر از آنها در اسراییل سکونت دارند ادعا می کنند بازماندگان یهودیان اتیوپیایی هستند که در قرن نوزدهم میلادی ناگزیر به تغییر دین خود شده و به مسیحیت گرویده بودند.

مقامات اسراییلی گفته اند این 20 هزار اتیوپیایی یهودیانی هستند که به اجبار به مسیحیت تغییر دین داده اند

در دوران حکومت مارکسیستی منگیستو هایله ماریام در اتیوپی اسراییل با دادن پول و سلاح او را راضی کرد تا در یک عملیات ضربتی ده ها هزار فالاشه توسط اسراییلی ها از اتیوپی خارج و به اسراییل منتقل شوند.

در دوران حکومت مارکسیستی منگیستو هایله ماریام در اتیوپی اسراییل با دادن پول و سلاح او را راضی کرد تا در یک عملیات ضربتی ده ها هزار فالاشه توسط اسراییلی ها از اتیوپی خارج و به اسراییل منتقل شوند

گفته شده این 20 هزار اتیوپیایی آخرین فالاشه های ساکن اتیوپی هستند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها