به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، روز گذشته ماموران کلانتری کاریز شهرستان تایباد با دریافت خبری مبنی بر غرق شدن دو برادر در استخر یک چاه کشاورزی در منطقه «اکبر قصاب، بلافاصله جهت بررسی موضوع در محل حاضر شدند.
این گزارش حاکی است با حضور ماموران در محل مشخص شد دو برادر به نام های امیر حسین (هفت ساله) و میلاد (12ساله) به دلیل نامعلومی درون استخر با عمق دو متر سقوط می کند و بدلیل عدم آشنایی با فنون شناگری دچار حادثه شدند که با حضور عوامل اورژانس پیکر نیمه جان این دو برادر به بیمارستان منتقل که متأسفانه با وجود فعالیت های امدادی جان خود را از دست دادند.
با دستور مقام قضایی اجساد به سردخانه منتقل و اقدامات قانونی در خصوص علت مرگ در دست بررسی می باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد