کشته شدن 21 چریک و نظامی در فیلیپین

جام جم آنلاین: ارتش فیلیپین اعلام کرد روز دوشنبه 10 ژانویه پس از یک آتش بس 2 ساله در یک درگیری خونین در جنوب مجمع الجزایر فیلیپین میان چریک های جبهه مورو و نیروهای ارتش 21 نفر کشته شدند.
کد خبر: ۵۶۶۶۵

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، یک سخنگوی ارتش فیلیپین گفت در جریان نبردهای خونین در نزدیکی شهر مامازاپانو در مرکز جزیره میندانائو در جنوب مجمع الجزایر فیلیپین میان چریک های جنبش مورو و نیروهای ارتش 13 چریک مورو و 8 سرباز دولتی کشته شدند. همچنین 3 سرباز دولتی ربوده شده ، 2 سرباز مفقودالاثر و 2 سرباز مجروح شده اند.

درگیری ها از یکشنبه شب 9 ژانویه در پی حمله جدایی طلبان مورو به یک پست نظامی آغاز شد. روز دوشنبه بالگردهای نظامی مواضع جدایی طلبان را در پیرامون این پست نظامی گلوله باران کردند و نیروهای کمکی به منطقه اعزام شدند

او افزود: درگیری ها از یکشنبه شب 9 ژانویه در پی حمله جدایی طلبان مورو به یک پست نظامی آغاز شد.
روز دوشنبه بالگردهای نظامی مواضع جدایی طلبان را در پیرامون این پست نظامی گلوله باران کردند و نیروهای کمکی به منطقه اعزام شدند.
یک سخنگوی جبهه آزادیبخش مورو گفت رهبران مورو دستور این حمله را نداده بودند و حمله به این پست نظامی یک اقدام خودسرانه از سوی نیروهای بیناگو یکی از جناح های جبهه مورو بوده است.
او گفت هم اکنون رهبران جبهه تلاش می کنند با جناح بیناگو تماس گرفته تا او از منطقه درگیری عقب نشینی کند.

نقض آتش بس 17 ماهه در فیلیپین
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها