احترام چین به حقوق مالکیت معنوی

جام جم آنلاین: شرکت هوندا ژاپن در یک پرونده مربوط به کپی رایت در چین برنده شد که به عقیده بی بی سی این مدرک دیگری است که نشان می دهد چین موضع سرسختانه تری را در دفاع از حقوق مالکیت معنوی در پیش گرفته است.
کد خبر: ۵۵۱۳۳

دادگاه حکم کرد که گروه صنعتی لیفان چونگ کینگ باید فروش موتورسیکلت های مارک هوندا را متوقف کند و 177600 دلار غرامت به هوندا بپردازد.
تحلیلگران می گویند امروز رعایت مقررات شناخته شده بین المللی بخشی اساسی از برنامه های چین برای گسترش اقتصاد آن است. پکن همچنین تهدید شده است اگر با تولیدکنندگان غیرقانونی مبارزه نکند تحریم خواهد شد.
شرکت های چینی انواع محصولات را از نرم افزار رایانه و شمع اتومبیل ها گرفته تا شیرخشک و دیسک های فشرده به طور غیرقانونی کپی و تکثیر و تولید می کنند. تاکنون شرکت های معدودی در چین در چنین شکایاتی برنده شده اند که غرامت های پرداخت شده به آنان نیز اندک بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها