قاتلی که جان دومیلیون و 300 هزار نفر را گرفت

پژوهشگران اعلام کردند مشکلات قلبی ناشی از مصرف بیش از اندازه نمک در سال 2010 به مرگ نزدیک به دو میلیون و 300 هزار نفر در جهان منجر شد.
کد خبر: ۵۵۰۷۸۷
قاتلی که جان دومیلیون و 300 هزار نفر را گرفت

به گزارش واحد مرکزی خبر،به گفته دکتر داریوش مظفریان از دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد، میزان سدیم مصرفی توسط هر فردی بر سلامت قلب وی تاثیر می‌گذارد و خطر ابتلای فرد را به بیماری‌های قلبی-عروقی افزایش می‌دهد.

پژوهشگران در این تحقیقات تاثیرات مصرف نمک را بر بزرگسالان در سالهای 1990 تا 2012 بررسی کردند.

پژوهشگران همچنین تاثیرات مصرف سدیم را بر فشار خون و مخاطرات ناشی از تغییرات سطح فشار خون در ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی، مورد بررسی قرار دادند.

طبق این تحقیقات، نزدیک به یک میلیون (40 درصد) از موارد مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی مرتبط با مصرف نمک، مرگ پیش از موعد (زیر 65 سال) بودند.

همچنین در میان سی کشور بزرگ جهان، اکراین، روسیه و مصر بیشترین آمار مرگ و میر ناشی از بیماری‌های مرتبط با مصرف نمک را داشتند.

به گزارش یونایتدپرس از نیو اورلئان، نتیجه این تحقیقات در جلسه انجمن قلب آمریکا ارائه شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها