کشف عتیقه 3300 ساله در محمودآباد

فرمانده انتظامی محمودآباد از کشف اشیای عتیقه سه هزار و 300 ساله در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۵۴۳۳۸۷
کشف عتیقه 3300 ساله در محمودآباد

نعمت‌الله صلواتی فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد از انهدام باند قاچاق عتیقه در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت اعضای باند قاچاق اشیای عتیقه در سطح شهرستان و با توجه به حساسیت موضوع، مراتب در دستور کار پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی محمودآباد قرار گرفت.

صلواتی عنوان کرد: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق شدند ضمن انهدام این باند، با هماهنگی مقام قضایی در عملیات ویژه پلیسی، پنچ متهم به قاچاق عتیقه را دستگیر کنند.

وی افزود: مأموران در عملیات بازرسی از محل فعالیت این افراد، 46 قطعه انواع اشیای عتیقه را کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی محمودآباد با اشاره به تشکیل پرونده برای متهمان و تحویل آن‌ها به مراجع قضایی برای سیر مراحل قانونی خاطرنشان کرد: با حضور کارشناسان میراث فرهنگی و بررسی اشیای عتیقه کشف شده مشخص شد که قدمتی سه هزار و 300 ساله دارند و دارای ارزش فرهنگی، تاریخی و مردم‌شناسی هستند.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ناصر
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
۰
۰
این همه عتیقه كه در كشور ایران كشف میشود كجا میرود پس چرا یك موزه درست حسابی نداریم
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها