‌مطبخ

مربا و شربت شاتوت

کد خبر: ۵۰۹۵۹۶

طرز تهیه: شا​‌توت‌ها را در ظرفی بریزید و شکر را هم لابه‌لای آن اضافه کنید؛ حالا آنها را به مدت یک‌روز داخل یخچال نگهداری کنید تا آب بیندازد. بعد آن را برداشته و روی حرارت تند بگذارید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آرام بجوشد تا جا بیفتد؛ ولی یادتان باشد گاهی آن را هم بزنید و کف رویش را ​بگیرید. در مرحله آخر هم، آبلیمو را داخل مربا ریخته و بعد از چند جوش، مربا را از روی حرارت بردارید. شربت آن را در شیشه‌ای بریزید و بقیه مواد را بعد از سرد شدن داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

پلوی مخلوط

مواد لازم: برنج: چهار پیمانه، مرغ: 500 گرم، قارچ: 200 گرم، جعفری: ده شاخه، پیاز متوسط: دو عدد، سیر: سه حبه، نخودفرنگی پخته: یک پیمانه، فلفل دلمه رنگی: دو عدد، نمک، فلفل، زعفران و روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم.

طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سیر را هم ریز خرد کرده و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. حالا فلفل دلمه‌ای‌ها را هم نگینی خرد کنید و داخل بقیه مواد بریزید. سپس مرغ را که به قطعات کوچک خرد کرده‌اید، به بقیه مواد اضافه کرده و در آخرین مرحله هم قارچ‌ها را حلقه‌حلقه کرده و داخل آنها بریزید. حالا​ نخودفرنگی پخته شده را به سایر مواد اضافه کنید. سپس مقدار کمی زعفران را با آب جوش مخلوط کرده و همراه با نمک و فلفل داخل غذا بریزید و بگذارید آرام بجوشد تا آب آن تبخیر شود. وقتی غذا به این مرحله رسید، مواد را از روی حرارت برداشته و جعفری خردشده را به آن اضافه کنید. برنج را که از چند ساعت قبل به همراه نمک خیس داده‌اید، آبکش کنید. در ظرفی مقداری آب و روغن بریزید و کمی برنج روی آن ریخته و مقداری از مواد آماده شده را روی برنج بریزید؛ این کار را ادامه دهید تا برنج و مواد تمام شود. حالا بگذارید برنج دم بکشد و غذا آماده شود.

کوکوی بادمجان

مواد لازم: بادمجان متوسط: چهار عدد، پیاز متوسط: دو عدد، تخم‌مرغ: سه عدد، سبزی خشک معطر: دو قاشق غذاخوری، آرد: دو قاشق غذاخوری، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم.

طرز تهیه: بادمجان‌ها را پوست بکنید و مقداری نمک روی آن بریزید. حالا بگذارید بادمجان‌ها یک ساعت بماند. بعد از این مدت، آنها را بشویید و همراه با پیازها رنده کنید. سپس سبزی معطر و آرد را هم درون مواد بریزید و آنها را خوب ​ هم بزنید. نمک، فلفل و زردچوبه را هم به غذا اضافه کرده و مقداری زعفران را با کمی آب جوش مخلوط کنید و داخل مواد بریزید؛ همه این مواد باید بخوبی با هم مخلوط شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و خوب بزنید تا یکدست شود. بعد سایر مواد را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و این مخلوط را خوب هم بزنید. حالا در ظرفی مقداری روغن بریزید و مواد ​کوکو را داخل آن سرخ کنید؛ وقتی یک طرف کوکو کاملاً پخت و سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها