19 بچه را در رنو جا داد

یک زن آموزگار آفریقای جنوبی 19 نفر از دانش آموزانش را در داخل اتومبیل کوچکش روی هم انباشت تا به گردش ببرد.
کد خبر: ۵۰۹۱۹۸

به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاین به نقل از جپیک، مینی، آموزگار مدرسه ابتدایی 19 نفر از آموزانش را در اتومبیل رنو مدل کلیو روی هم انباشت تا برای یک گردش مدرسه آنها را به یک فست فود ببرد. سه دانش آموز در صندلی جلو، شش نفر در صندلی عقب و 10 نفر در صندوق استیشن.

یک عکاس عکسی را از این گردش جدل برانگیز گرفته است. وی گفت: ابتدا کودکان خوشحال بودند اما بعد برخی از آنها به دلیل تنگی جایشان شروع به ابراز ناراحتی کردند.

در عین حال ، یک شاهد پس از اینکه مینی 12 دانش آموز را در یک مرکز تجاری از اتومبیل پیاده کرد ماجرا را به پلیس اطلاع داد.

مینی در گفت و گو با روزنامه آفریکان بیلدز گفت از این همه واکنش حیرت کرده است. وی افزود: این اولین و آخرین بار است که همراه بچه ها به گردش می روم.

آموزگار آفریقای جنوبی به پرداخت 1500 راند معادل 134 یورو جریمه  محکوم شد. مبلغ ناچیزی برای به خطر انداختن جان کودکان. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها