وزیر اقتصاد:

حباب قیمت سکه از بین رفت

سخنگوی اقتصادی دولت با اعلام این‌که سیاست ویژه دولت و بانک مرکزی باعث ایجاد تعادل، از بین رفتن حباب و ثبات قیمت بازار سکه شده است، گفت: سکه کالایی تجاری نیست.
کد خبر: ۴۷۲۰۱۵

سید شمس الدین حسینی در گفت‌وگو با مهر ضمن اشاره به تلاش‌های دولت و بانک مرکزی برای تعادل‌بخشی در بازار سکه و ارز افزود: پیش‌فروش سکه سیاستی اجرایی و اعمال شده از سوی بانک مرکزی است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اعلام این‌که مبادله سکه سیاست پولی قابل قبولی نیست، تصریح کرد: با این وجود می‌توان گفت پیش‌فروش سکه توانسته است بازار سکه را مدیریت کند. سخنگوی اقتصادی دولت اعلام کرد: مسوولان بانک مرکزی با اجرای سیاست پیش‌فروش سکه و تعیین نرخی برای آن به دنبال از بین بردن حباب در بازار سکه بودند.وی مسوول تنظیم بازار سکه را بانک مرکزی دانست و تصریح کرد: با این وجود دولت و بانک مرکزی هر دو اجرای چنین برنامه ویژه‌ای را آغاز کردند.حسینی خاطرنشان کرد: البته اجرای طرح پیش‌فروش سکه گرچه در بازار تاثیر داشته است، اما راهکاری قطعی برای تعادل بخشی در بازار سکه تلقی نمی‌شود و از این جهت می‌توان نقدهایی را به آن وارد دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها