حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش روز شنبه جامجم آنلاین به نقل از سایت گل، درحالی که سرنوشت این دیدار تاثیر زیادی درتعیین قهرمان این فصل لالیگا دارد، مصاف کریس رونالدو و مسی هم در این بازی از حساسیت بیشتری درمقایسه با قبل برخوردار است.
هردوی این بازیکنان تا به اینجای رقابتها 41 گل به ثمر رسانده اند و دوئل شانه به شانه ای در جدول برترین گلزنان لالیگا دارند. طبق پیش بینیهای انجام شده حدود400 میلیون نفر درسرتاسر دنیا این بازی را به صورت زنده نگاه می کنند.
کریس و مسی در طول رقابتهای این فصل به دنبال رکورد شکنی هستند. کریس درطول این فصل و در 49 بازیای که درتمام تورنمنتها برای تیمش برگزار کرده، به 53 گل رسیده که به طور میانگین در هر 81 دقیقه یک بار برای رئال گل زده است.
از سوی دیگر مسی در 53 دیدارش در این فصل با پیراهن بارسا (با درنظر داشتن بازی سوپرکاپ اروپا و جام جهانی باشگاه ها)، 63 گل زده که میانگین یک گل در هر 72 دقیقه را به همراه دارد.
آمار و ارقام حکایت از آن دارد که وابستگی بارساییها به مسی بیشتر از وابستگی کهکشانیها به رونالدو است؛ به ویژه در رقابتهای لالیگا.
بدون گلهای مسی، بارسا تا به اینجا 19 امتیاز کمتر کسب کرده بود و رئال بدون رونالدو، 13 امتیاز کمتر داشت. اگر هر دوی این بازیکنان را از ترکیب تیمهایشان حذف میکردیم، رئال الان با 10 امتیاز برتری درصدر جدول لالیگا قرار داشت.
رئال در 61.1% از بازیهایی که رونالدو در آن گلزنی نکرده، به پیروزی رسیده. اما در 40% از بازیهایی که مسی در آن گلزنی نکرده، بارسا توانسته به پیروزی برسد.
وابستگی بارساییها به مسی تنها به گلهای او نیست؛ چرا که مسی در طول این فصل 25 پاس گل داده. رونالدو در طول این فصل 14 پاس گل داده است.
در حال حاضر مسی تنها 4 گل دیگر تا رکورد 67 گل گرد مولر در طول یک فصل که در فصل 3-1972 رقم خورده بود، فاصله دارد.
ستاره 24 ساله بارسا به دنبال آن است تا با پیشی گرفتن از حریف 27 ساله پرتغالیاش، عنوان برترین گلزن لالیگا را مال خود کند. او سال گذشته هم با پیشی گرفتن از کریستیانو رونالدو ، توانست توپ طلای فیفا را مال خود کند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....