سفر به اعماق کره زمین

"جیمز کامرون" کارگردان استرالیایی قصد دارد با زیردریایی تک نفره علمی- تخیلی خود به ژرفترین نقطه کره زمین سفر کند.
کد خبر: ۴۶۲۲۳۷

کارگردان استرالیایی فیلم آواتار قصد دارد به عنوان اولین انسان در 50 سال گذشته، از عمیق‌ترین نقطه زمین در انتهای گودال ماریانا  در اقیانوس آرام بازدید کند.

جیمز کامرون از آغاز تلاش خود در هفته‌های آینده خبر داده که در آن حداقل چهار تیم به رقابت برای رسیدن به کف اقیانوس می‌پردازند که از یک محیط یخزده بیگانه با فشار 1000 اتمسفر برخوردار است.

افراد بسیاری این ماجراجویی را شبیه به  نخستین گامهای انسان در فضا دانسته‌اند چرا که این گودال‌های عمیق نیز هنوز دست نخورده باقی مانده‌اند.

تنها افرادی که موفق به مشاهده اعماق گودال مارایانا شده‌اند، ژاک ریچارد و دون والش بودند که با استفاده از زیردریایی بالن مانند بزرگ «تریسته» (Trieste) در سال 1960 در این گودال شیرجه زدند.

کامرون یک شیرجه آزمایشی هشت کیلومتری را با استفاده از زیردریایی «دیپ‌سی‌چلنجر» خود در پاپوآ گینه نو انجام داده است.

براساس گزارش نشنال جغرافی، آزمایش روز پنجشنبه در عمق هشت هزار متری انجام شد و به این ترتیب، کامرون توانست رکورد سفر تنهایی به عمیق ترین نقطه ای که تاکنون انسان به آن رسیده است را به دست آورد.

وی برای انجام این آزمایش مجبور بود که خود به آماده سازی زیر دریایی‌اش بپردازد که قابلیت مقاومت در برابر 1000 اتمسفر فشار را دارد.

این زیردریایی تک سرنشین کامرون را به عمق 11 هزار متری در انتهای گودال چلنجر واقع در "ژرف گودال ماریان" خواهد برد.

این ماموریت، بخشی از پروژه Cameron DEEPSEA CHALLENGE است که با همکاری بنیاد نشنال جغرافی انجام می شود.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها