لاریجانی مطرح کرد:

بیداری اسلامی ، هویت اسلامی

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار جمعی از دانش‌آموختگان جامعه المصطفی، انقلاب‌های مردمی را در کشورهای اسلامی حرکتی برپایه بازگشت به خویشتن، بازیابی هویت اسلامی و دستیابی به مجد و عظمت گذشته امت اسلامی دانست.
کد خبر: ۴۵۵۳۱۳

 به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اداره اخبار مجلس شورای اسلامی؛ علی لاریجانی افزود: صیانت از دستاوردهای این حرکت بزرگ و بی‌مانند مستلزم  کارهای عمیق فرهنگی و تربیت افراد عالم، متقی و آگاه در امور سیاسی - دینی است.

وی با بیان اینکه مسلمانان بعد از قرن‌ها حاکمیت دیکتاتوری‌های وابسته به قدرت‌های بیگانه می‌خواهند سرنوشت و آینده خویش را به دست خود رقم بزنند گفت: دشمنان امت اسلامی تلاش می‌کنند با غبارآلود کردن فضای سیاسی - رسانه‌ای در جهان اسلام این حرکت بزرگ را به نفع خود مصادره کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه، تربیت افراد فرهیخته و آگاه، تقویت وحدت و انسجام میان امت اسلامی، تدوین و تنظیم بسته‌های فرهنگی متناسب با مختصات بومی و پرهیز از رفتارهای حساسیت‌برانگیز را از مهم‌ترین ضرورت‌های صیانت از حرکت بیداری اسلامی در جهان اسلام خواند.

ْْآقای لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از فعالیت حوزه‌های علمیه به ویژه جامعه المصطفی درخصوص تربیت و آموزش افراد عالم و آگاه در زمینه فعالیت‌های دینی و فرهنگی گفت: در شرایط کنونی و بسیار حساس جهان اسلام، حوزه‌های علمیه مسئولیت بسیار دشواری برای مقابله با حرکت‌های تفرقه‌افکنانه در جهان اسلام و تربیت افراد آگاه و آشنا با مسائل روز دارند.
وی توجه به علوم قرآنی را از ضروریات حرکت‌های اصیل فرهنگی دانست.

پیش از سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام اعرافی رئیس جامعه المصطفی قم نیز با بیان پاره‌ای فعالیت‌های این مؤسسه بزرگ فرهنگی، از حمایت‌های رئیس مجلس شورای اسلامی از این مؤسسه قدردانی کرد.

وی در ادامه، موضوعات مطرح شده در پنجمین گردهمایی دانش‌آموختگان جامعه المصطفی و بحث‌های گوناگون در این گردهمایی را تشریح کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها