بازیکن ملی پوش در برزخ

مهرداد پولادی با غضب هیات مدیره باشگاه مس کرمان مواجه شده است تا این ملی پوش فوتبال که مدتی را دور از میدان گذرانده است، همچنان پشت خط قرار گیرد.
کد خبر: ۴۵۴۶۵۲

باشگاه کرمانی که اکنون مدتی است به دلیل اختلاف ایجاد شده بین بلاژوویچ سرمربی مس و مهرداد پولادی در مقام بازیکن، ‌به درستی پشت سر سرمربی تیمش ایستاده است، اعلام کرده که به دلیل انجام مصاحبه‌های حاشیه‌ای این بازیکن علیه سرمربی، تصمیم گرفته است که از انتقال وی به باشگاه پرسپولیس صرفنظر کند.

هر چند در این بین اقدام مهرداد پولادی به هیچوجه قابل قبول نیست و او به‌عنوان یک بازیکن حرفه‌ای باید حرمت مربی خود را تحت هر شرایطی نگه دارد، اما یقینا پذیرفته هم نیست که هیات مدیره باشگاه مس بخواهد با یک سرمایه ملی فوتبال به لج و لجبازی بیفتد.

آن هم در شرایطی که پولادی تصریح دارد بعد از موضع هیات مدیره و موافقتش با انتقال وی برای حضور در باشگاه پرسپولیس، دیگر صحبتی را در رابطه با میروسلاو بلاژویچ انجام نداده است.

این مساله را از آن جهت می‌گوییم که مهرداد پولادی یکی از بازیکنان مورد نظر کارلوس کرش و تاثیر گذار تیم ملی بوده است و بطور طبیعی اگر خواسته شود، برای ماه‌ها پشت خط مانده و بازی نکند، با افت روحی و جسمی مواجه خواهد شد و این مساله به ضرر تیم ملی است.

از این منظر و در جهت منافع تیم ملی، مسوولان باشگاه مس باید بزرگی کرده و رضایتنامه این بازیکن را صادر کنند.

بدیهی است وقتی دل یک بازیکن با تیمی نیست نگه داشتن او منطقی به نظر نمی‌رسد، ضمن آن‌که اصولا جرائم انضباطی را برای این گذاشته اند که اگر بازیکنی مسوولیت‌های حرفه‌ای خود را فراموش کرد، با کسر مبلغی از قراردادش و احیانا چند جلسه محرومیت، حسابی متنبه شود.

حجت‌الله اکبرآبادی - دبیر گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها