![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سعیده معانی افزود: کاهش مقدار مصرف نمک در رژیم غذایی باعث بهبودی التهاب راههای تنفسی و افزایش اکسیژن ورودی به جریان خون میشود.
معانی با بیان اینکه مصرف بالای نمک باعث کاهش فعالیتهای ریوی میشود، خاطرنشان کرد: غذاهای پر نمک منجر به بروز مشکلاتی مثل فشار خون بالا، تورم ریوی و انسداد مسیر تنفسی میشود.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: مصرف نمک زیاد همچنین باعث افزایش احتباس مایعات در بدن می شود و کاهش آن در این شرایط حدود دو لیتر از مایعات بدن (دو کیلو گرم از وزن بدن) را کاهش می دهد.
معانی افزود: در بسیاری از خانم هایی که دچار ورم قوزک پا و تنگ شدن انگشتر در دستشان هستند، با کاهش مصرف نمک در غذای خود، ورم بدن آنها بسیار کاهش می یابد.(ایرنا)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: