در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
با حضور ماموران کلانتری 115 رازی و بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی در محل معلوم شد، مقتول مرد 45 سالهای است که با ضربات چاقو به قتل رسیده و درون یک پتوی مسافرتی قرار داده شده است. با انتقال جسد به پزشکی قانونی، پرونده برای پیگیری و تحقیقات به شعبه 10 پلیس آگاهی تهران ارسال شد. با آغاز تحقیقات از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی، هویت مقتول به نام علی شناسایی شد. ماموران در ادامه خانواده او را نیز شناسایی کرده و متوجه شدند علی (مقتول) به دلیل اعتیاد شدید به موادمخدر، از یک ماه پیش محل سکونتش را ترک کرده است.
در مرحله بعدی ماموران محل سکونت مقتول را در منطقه دروازه غاز شناسایی کردند و در تحقیقات محلی معلوم شد، وی با زن 55 سالهای که او نیز به موادمخدر اعتیاد دارد، در ارتباط بوده است. ماموران با کسب این اطلاعات، این زن را هم که در یکی از بوستانها قصد خرید موادمخدر را داشت، دستگیر کردند. این زن در تحقیقات اعتراف کرد، فرزند 33 سالهاش به نام سعید، علی (مقتول) را به قتل رسانده است.
در پی این اعتراف، سعید روز گذشته پس از یک سال دستگیر شد و در تحقیقات اعتراف کرد، روز حادثه علی (مقتول) همراه مادرم سوار خودرو بود، او (علی) خواست فرزند خردسالم را زیر بگیرد که بر سر این موضوع با وی درگیر شدم و با چاقویی که علی برای حمله به من در دست گرفته بود، او را کشتم. در پی این اعترافات متهم با صدور دستور قضایی برای ادامه تحقیقات در اختیار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: