در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
یونس عالی پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: برگزاری 50 نمایشگاه مختلف در سالجاری در استان پیش بینی شده که از این تعداد تاکنون 33 نمایشگاه برگزار شده است.
عالی پور، ساختار و سازه نمایشگاه فعلی استان قم را متناسب با ظرفیت ها و برنامه های پیش بینی شده ندانست و افزود: بزودی یک محل نمایشگاهی در خور این استان احداث می شود تا بتوانیم نمایشگاه هایی با کیفیت و کمیت بالاتری در قم برگزار کنیم.
وی همچنین از برگزاری نمایشگاه سنگ های قیمتی و تزیینی با فاصله هردو ماه در استان قم خبر داد و افزود: هدف از این اقدام معرفی قابلیتها و ظرفیتهای استان در زمینه تولید سنگ های قیمتی و تزیینی است.
محل فعلی برگزاری نمایشگاه های استان، در انتهای خیابان خاکفرج قم است که برگزارکنندگان نمایشگاه از کمبود امکانات، غرفه ها، مشکل سرمایشی و گرمایشی این مکان گله مندند.
به نظر می رسد احداث نمایشگاهی با متراژ وسیعتر و امکانات بیشتر، نه تنها زمینه حضور بیشتر صاحبان صنایع قم را برای شرکت در نمایشگاه های مختلف فراهم می کند بلکه موجب تشویق حضور صاحبان صنایع دیگر استانها نیز می شود. (ایرنا)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: