حق با شماست

مشکل خودپردازها را حل کنید

یک شهروند از قم: چندین بار است که دستگاه خودپرداز، مبلغ درخواستی مرا از حساب من کسر، ولی پولی پرداخت نکرده است. حال می‌خواهم بدانم مشکل از کجاست؟
کد خبر: ۴۳۵۶۶۰

طاهری‌وفا از شهریار: برای ثبت شکایتی به دادگاه شهریار مراجعه کردم که برای این کار به من وقت اول آبان را دادند. آیا جدیدا دادگاه‌ها برای ثبت شکایت وقت تعیین می‌کنند؟

حسینی از شیراز: بیمارستان‌های خصوصی که با بیمه وزارتخانه‌ها قرارداد داشته‌اند، دیگر بیمه آنها را نپذیرفته و می‌گویند که پول درمان را باید آزاد پرداخت. چرا؟

یک شهروند: حدود 4 سال پیش برای مسکن مهر ثبت‌نام کرده و مبلغی را نیز پرداخت کردم؛ اما اکنون بعد از گذشت 2 ماه از انصراف من و کسر کردن مبلغ 200 هزار تومان، اصل پول را به من نداده‌اند. حال تکلیف من چیست؟

یک شهروند از تهرانسر: در هنرستان نظام مافی واقع در 20 متری شمشیری، برخی از معلمان همانند قرون وسطی با استفاده از سیلی و لگد، می‌خواهند دانش‌آموزان را به درس خواندن وادارند. آیا این کار صحیح است؟ مسوولان ذی‌ربط به این مشکل رسیدگی کنند.

عبادی از آبادان: قبض این دوره با مصرفی همانند دوره قبل، 5 برابر شده است. چرا؟

نکویی از رفسنجان: قرار بود از اول مرداد ماه، بیمه طلایی بازنشستگان فرهنگی برقرار شود؛ ولی این‌طور نشد. علت چیست؟

یک شهروند از کرمانشاه: از شهرداری کنگاور می‌خواهیم به وضعیت خیابان‌های شهرک ولیعصر رسیدگی کند.

موسوی از کرج: چرا مدارس شاهد در کرج از ثبت‌نام فرزندان ایثارگران خودداری می‌کنند؟

میرزایی از تهران: پاداش پایان خدمت بازنشستگان وزارت دفاع طبق مصوبه خود وزارتخانه در سال 89 پرداخت نشده است. چرا؟

حسینی از فریدونکنار: مدت 4 سال است که روشنایی میدان ماهی (میدان اصلی شهر) از کار افتاده است و هیچ ارگانی هم اقدام به راه‌اندازی آن نمی‌کند. از مسوولان شهری تقاضای رسیدگی داریم.

قرایی از ملارتپه: شرکت مخابرات ملارتپه گلستان حدود 10 روز است تلفن‌های این منطقه را به خاطر کابل‌برگردان قطع کرده است و کسی هم در این زمینه جوابگو نیست. چرا؟

ندیری: احتساب سنوات خدمت مشاغل سخت و زیان‌آور قرار بود هر سال آن یک سال و نیم محسوب و اجرا شود؛ ولی این کار نشده است، علت چیست؟

اشرفی از تسوج: شهرداری تسوج خیابان‌های محله سهید یعقوب‌بیگی را آسفالت نماید.

روحانی از تهران: حدود 2 ماه پیش خودرویی تحویل گرفته که تاکنون پلاک آن را راهنمایی و رانندگی نداده است. شرکت سازنده نیز جوابگو نیست. تکلیف ما چیست؟

یک شهروند از تهران: مسوولان شهرداری نسبت به نصب یک پل عابر پیاده در ضلع شمالی میدان انقلاب اقدام کنند.

یک شهروند از اندیمشک: از کارگران شهرداری اندیمشک هستیم که حدود 15 ماه است حقوق دریافت نکرده‌ایم. چه کسی جوابگوی زندگی ما است؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها