زاکانی در نمازجمعه بوشهر:

9دی،تقویت جبهه حق در جهان بود

نماینده مردم تهران در مجلس ‌شورای اسلامی گفت: آنچه در 9 دی ماه اتفاق افتاد ، تقویت جبهه حق و حق‌مداری در جهان و نفی جبهه کفر و نفاق بود.
کد خبر: ۳۷۶۴۰۷

به گزارش ایرنا ، علیرضا زاکانی پیش ازخطبه‌های نمازجمعه بوشهر با بیان اینکه شکل‌گیری انقلاب اسلامی در پرتو الهی بوده است، اظهارداشت: اهمیت این روز به این دلیل بود که دشمن در حوزه نرم همه داشته‌های خود را برای تقابل با انقلاب به کار بسته بود.

وی گفت: اگر امروز نهم دی ماه بزرگ داشته می‌شود، حکایت از تجلی اراده الهی در استمرار انقلاب اسلامی است و به فرموده امام راحل انقلاب در پرتو انگیزه الهی و در سایه وحدت کلمه شکل گرفت و نخ تسبیح وحدت نیز چیزی جز رهبری نبود.

زاکانی یادآورشد: عوامل پیروزی انقلاب اسلامی انگیزه الهی، وحدت کلمه و رهبری پیامبر‌گونه امام راحل بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فتنه ‌گران در تلاش خود وحدت کلمه و حضور مردم را مورد خدشه قرار دادند و تلاش داشتند رهبری نظام را تضعیف کنند.

وی بیان کرد: دشمنان در طول 31 سال از انقلاب اسلامی ‌به ویژه در دو دهه اخیر تلاش داشتند به رهبری ضربه بزنند و در این فتنه فکر کردند کار تمام است و با ابطال انتخابات می‌خواستند علیه نظام هتک حرمت کنند و آبروی مملکت را ببرند. فتنه‌گران نظام را متهم به تقلب در انتخابات کردند، اتهامی که بعدها مشخص شد نادرست و واهی بوده است.

نماینده مردم تهران مجلس شورای اسلامی گفت: در دیدارهایی که بعد از انتخابات با موسوی، خاتمی و کروبی داشتیم هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای برای تقلب در انتخابات نداشتند و تنها دلیل میر حسین موسوی این بود که اگر سکوت کنم جمعیت معترض از من عبور می‌کنند.

زاکانی بیان کرد: سران فتنه تلاش کردند دروغ بزرگ تقلب در انتخابات را مطرح کنند و هتک حرمت به نظام و تضعیف رهبری را در دستور کار خود قرار دادند.ابعاد فتنه بسیار فراتر از سران فتنه داخل کشور بود و اینان کسانی بودند که در مسیر خواستگاه فتنه‌گران دیگر حرکت کردند.

وی اضافه کرد: 9 دی ماه تجلی اراده خدا و نماد حضور مردم در صحنه بود و رهبر معظم انقلاب با تدابیر داهیانه خود در هشت ماه بصیرت‌بخشی، ناملایماتی که به نظام تحمیل شد را مدیریت کردند.

زاکانی گفت: فتنه‌گران در 13 آبان سال گذشته با نفی شعار مرگ بر آمریکا و جایگزینی کشورهای دیگر پیام روشنی را از سرسپردگی مطرح کردند و پس از آن عکس امام را پاره و در عاشورا به مسجد و عزاداران حمله کردند.

وی اظهارداشت: 9 دی ماه بیعت مجدد با رهبری بود، بیعت امتی که در پس فتنه، بسیاری امید داشتند که مردم دست از بیعت گذشته خود بردارند.بسیاری تلاش کردند اما این بیعت عمومی در 9 دی ماه در تاریخ ماندگار شد.

زاکانی گفت: 9 دی ماه اعلام با صراحت ملت مسلمان ایران در ارتباط با آرمان‌ها و دلبستگی به آرمان‌های امام و انقلاب بود.9 دی ماه نفی سلطه‌گری و زیاده‌خواهی کسانی بود که فتنه را آفریدند و در مقابل نفی زیادخواهان و دنیا‌طلبانی بود که در داخل زمینه‌ساز فتنه و عاملی برای فتنه‌گران شدند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: 9 دی ماه اعلام برائت و بیزاری از فتنه‌گران و اعلام صریح به مسوولان کشور بود که اگر کسی بخواهد در مورد عناصر بیگانه اغماض کند، مردم از آنان نمی‌گذرند.

وی اظهارداشت: 9 دی ماه خروش ملتی در جهت خواست اساسی و برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی بود.اینکه مردم از اهداف خود مبنی بر دفاع از آرمان‌های انقلاب کوتاه بیایند ناشدنی است، ضمن اینکه نظام سلطه نیز از زیاده‌خواهی‌های خود دست بر نمی‌دارد.آنچه ضرورت دارد این است که فهم درست پیام رهبر معظم انقلاب را داشته باشیم و برای دیگران نیز تفهیم کنیم.

زاکانی تاکید کرد: تلاش برای بصیرت‌ افزایی دیگران و تعمیق معرفت در کشور و تقویت بنیان معرفتی و بصیرتی در جامعه وظیفه همگان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها