در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سردار نبی الله حیدری در گفت و گو با مهر از کشف 560 کیلوگرم انواع مواد مخدر در هشت ماهه نخست امسال در فرودگاه های کشور خبر داد و گفت: از این میزان موادمخدر 373 کیلو و 723 گرم آن را شیشه تشکیل می دهد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ، 4 درصد افزایش کشف داشته است.
رئیس پلیس فرودگاه های کشور تصریح کرد: همچنین در طول این مدت سه کیلو و 864 گرم هروئین، 111 کیلو و 135 گرم تریاک، 39 کیلوگرم حشیش ، دو کیلو و 659 گرم کریستال و پنج کیلو و 468 گرم کراک کشف و ضبط شده است.
وی با بیان اینکه در طول این مدت سه هزار و 179 قاچاقچی موادمخدر توسط ماموران پلیس فرودگاه دستگیر شده اند ، گفت: 399 نفراز افراد دستگیر شده را زنان تشکیل می دهند.
سردار حیدری با اشاره به اینکه حمل موادمخدر به کشورهای آسیای شرقی و آسیای میانه، حاشیه خلیج فارس و کشورهای اروپایی یکی از دغدغه های اصلی پلیس است ، افزود: از ابتدای سال تاکنون ، پلیس فرودگاه های کشور با بکارگیری امکانات و تجهیزات پیشرفته از قبیل دستکاه ایکس ری، بادی اسکنر توانسته اقدامات خوبی در کشف موادافیونی انجام دهد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: