در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایرنا، دمای هوای این شهرستان با هفت درجه کاهش، امروز به پنج درجه سانتی گراد زیر صفر رسید.
اداره هواشناسی تکاب اعلام کرد: دمای هوای این شهرستان درچند روز آینده کاهش محسوسی یافته و سردتر خواهد شد.
از ابتدای پاییز امسال، میزان بارش ها در تکاب به شدت کاهش یافته و در حالی که دمای هوا رو به کاهش است، مردم در انتظار بارش باران هستند.
مردم این شهرستان سرمای شدید و نبود بارش در این فصل از سال را برای رشد و نمو، کشت پاییزه محصولات کشاورزی مناسب نمی دانند.
باغداران و کشاورزان تکابی از بروز سرمای شدید، پیش از بارش برف و باران دچار نگرانی شده اند.
همچنین اهالی این شهرستان، زودتر از سالهای گذشته به استفاده از شال، کلاه و لباس های گرم روی آورده اند و دانش آموزان هنگام مراجعه به مدرسه با چهره ای زمستانی و پوشیده تر دیده می شوند.
شبکه بهداشت و درمان تکاب، برای جلوگیری از شیوع بیماری های فصلی و آنفلونزا، از دانش آموزان و خانواده های آنان خواست، از لباس های گرم بیشتر استفاده کرده و مراقب ابتلا به سرماخوردگی شدید باشند.
شهرستان تکاب، با 83هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای آب و هوای سرد کوهستانی است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: