هو جینتائو تاکید کرد:

همکاری چین با کره‌شمالی

هو جینتائو ، رئیس‌جمهوری چین بر همکاری کشورش با کره‌شمالی به‌ منظور افزایش امنیت در منطقه تاکید کرد.
کد خبر: ۳۵۷۴۷۳

به گزارش ایلنا به نقل از شین‌هوا، هو جینتائو در جریان دیدار با هیئت کره‌شمالی بر همکاری حزب کمونیست چین و حزب کارگر کره‌شمالی برای تقویت صلح و ثبات در منطقه تاکید کرد.

رئیس‌جمهوری چین در این دیدار تاکید کرد: این همکاری‌ها به منظور ارتباطات و هماهنگی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تقویت می‌شوند.

این نخستین موضع‌گیری یکی از مقام‌های رسمی چین پس از برگزاری کنگره حزب کارگر کره‌شمالی در روز‌های گذشته است.

در این کنگره کیم جونگ اون، فرزند سوم کیم جونگ ایل، رهبر کره‌شمالی که گفته می‌شود در آینده جانشین وی خواهد شد، به مقام‌های بالای حکومتی ارتقا داده شد.

پکن از مهمترین متحدان پیونگ‌یانگ محسوب می‌شود و خلاف اکثر اعضای جامعه بین‌الملل در برابر رویکردهای کره‌شمالی از جمله آزمایش‌های هسته‌ای و موشکی این کشور و همچنین مسئله غرق شدن رزم‌ناو چئونان کره جنوبی موضع‌گیری تندی نداشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها