سرمایه‌گذاری در امور خیر

بانک وقف در کشور ایجاد می‌شود

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه راسخون از تشکیل بانک وقف در کشور جهت سرمایه‌گذاری در امور خیریه خبر داد.
کد خبر: ۳۵۵۹۸۴

به گزارش مهر در قم، حسین توکلی‌زاده صبح دوشنبه در مراسم افتتاح نمایندگی صندوق راسخون در قم گفت: این صندوق به منظور جمع‌آوری سرمایه برای کارهای خیر راه‌اندازی شده که قبل از استان قم چهار دفتر دیگر در مراکز استانها راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: این صندوق به منظور جدایی سازمان اوقاف از بانک ها نیست و ما همچنان با بانک‌ها ارتباط خواهیم داشت.

توکلی‌زاده افزود: ما به دنبال راه‌اندازی بانک وقف هستیم تا بتوان از آن طریق اقدامات مالی در اوقاف را انجام داده و سرمایه‌‌گذاری برای کارهای خیر را دنبال کنیم.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه راسخون ، مأموریت صندوق را تحقق سنت الهی قرض‌الحسنه و توسعه و ترویج آن در میان مردم و رفع نیازمندان دانست و گفت: ما به دنبال گسترش قرض‌الحسنه هستیم و هیچ روش دیگری را دنبال نخواهیم کرد.

وی گفت:  شعب قرض‌الحسنه در استانها به صورت آنلاین با یکدیگر ارتباط داشته و به گونه‌ای طراحی خواهیم کرد که 30 شعبه داشته باشیم.

این صندوق خدماتی از قبیل تأمین اعتبار برای ساخت و توسعه بقاع و اماکن متبرکه، مساجد و حسینه‌ها و فضاهای فرهنگی و آموزشی و همچنین تسهیلات وام ازدواج، کمک هزینه تحصیلی و... را ارائه خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها