پیشخوان

از گیلان خاوری تا الموت

نام کتاب: گنجنامه ‌ولایت بیه‌پیش نویسنده: علی بالایی لنگرودی ناشر: سبحان نور قیمت: 4000 تومان
کد خبر: ۳۴۲۵۸۵

این کتاب سومین اثر علی بالایی لنگرودی در زمینه تحلیل فرهنگ مردم منطقه تاریخی بیه‌پیش است که امروزه در میان 4 استان گیلان، مازندران، تهران و قزوین تقسیم شده است.

این کتاب در بردارنده 7 مقاله تحلیلی مستقل است که بیشتر درباره پیشینه دین،‌ آیین‌ها و گاهشماری در منطقه یاد شده به نگارش درآمده است.

نویسنده کتاب فارغ‌التحصیل مدرسه ایتالیایی PietroDella Valle است که دوره زبان‌پهلوی را در بنیاد نیشابور سپری کرده و کتاب مرجع «گاهشماری در بالا طالقان» پیش از این از او منتشر شده است.

مطبوعات مهاجران افغان

نام کتاب: سه دهه با مطبوعات فارسی‌زبان مهاجران افغانستانی در جهان

نویسنده: معین‌الدین محرابی/‌ مهدی جعفری خانقاه

ناشر: دفتر مطالعات و توسعه رسانه‌ها

قیمت: 3000 تومان

این کتاب همان‌گونه که از نامش پیداست در 5 فصل به 3 دهه از عمر مطبوعات فارسی‌زبان می‌پردازد که مهاجران افغانستانی در نقاط مختلف جهان آن را منتشر کرده‌اند. کتاب براساس حوزه جغرافیایی انتشار این نشریات فصل‌بندی‌ شده است. به این ترتیب که در فصل اول مطبوعات مهاجران افغان در ایران، در فصل دوم مطبوعات مهاجران افغان در اروپا و در فصل سوم مطبوعات مهاجران افغان در آمریکا، کانادا و استرالیا معرفی شده‌اند. معرفی مطبوعات فارسی‌زبان مهاجران در شبه قاره هند، تاجیکستان، روسیه و ترکیه فصل‌های چهارم و پنجم این کتاب را تشکیل می‌دهند.

اقیانوس آلام

نویسنده: محمد سهرابی

ناشر: کتاب نیستان

قیمت: 1000 تومان

کتاب اقیانوس آلام در قطع جیبی چاپ شده و کم‌حجم است. چند روایت کوتاه از زندگی پیامبر اسلام(ص)‌ و ائمه اطهار(ع)‌ است. در این کتاب با نثری ساده و روان بخش‌هایی از زندگی ائمه(ع)‌، حضرت فاطمه(س)‌ و حضرت محمد(ص)‌ و با نثر و زوایه دیدی شاعرانه روایت می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها