در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: خمیر ترش و نمک را در شیر حل و روغن را به آن اضافه کنید و پس از آن به تدریج آرد را به آن اضافه کنید تا خمیری که به دست نچسبد و زیاد خشک و سفت نباشد به دست بیاید. حالا خمیر را خوب ورز بدهید و روی آن را بپوشانید تا چند ساعت استراحت کرده و به اصطلاح ور بیاید. با این مقدار مواد میتوانید حدود نیم کیلو خمیر پیتزا به دست بیاورید و دو عدد پیتزا تهیه کنید.
حلیم بادمجان
مواد لازم: بادمجان: 10 عدد، سینه مرغ: یک عدد (از گوشت قرمز هم میشود استفاده کرد)، لوبیا سفید: یک پیمانه، کشک ساییده: 3 پیمانه، پیاز سرخ شده: 2 عدد، روغن، نمک، فلفل و نعناع: به اندازه کافی
طرز تهیه: سینه مرغ و لوبیا را خوب بپزید. بادمجانها را پوست کنده و در آب و نمک و مقدار کمی سرکه قرار دهید و سپس آن را کمی سرخ کنید. حالا سینه مرغ، لوبیا و بادمجانها را با هم خوب بکوبید تا کاملا له شود. سپس 2 لیوان آب را با آب مرغ باقیمانده از مرحله پخت داخل مخلوط لوبیا، سینه مرغ و بادمجان بریزید و اجازه دهید تا خوب بپزد و اصلا آب نداشته باشد. پس از این مرحله مواد را از روی حرارت بردارید و کشک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا حلیم آماده است و باید آن را در ظرف مورد نظر ریخت و روی آن را با نعناع داغ، پیاز داغ و گردو تزیین کرد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: