ایده اختراع ماشین پرورش قارچ چگونه شکل گرفت؟
در چند سال اخیر با استقبال و اشتیاق زیادی از سوی مردم برای پرورش قارچ در منزل مواجه بودهایم، اما این امر ناممکن بود؛ چرا که این کار مشکلات زیادی مانند هزینههای زیاد پرورش قارچ، عدمرسیدگی کامل به شرایط پرورشی و همچنین احتمال تخریب دیوارهای منزل در رطوبت 95 درجه را به وجود میآورد.
چه لزومی برای اختراع این ماشین وجود داشت؟
دلیل اصلی طراحی و ساخت این دستگاه، فرهنگسازی افزایش مصرف سرانه قارچ در کشور است چرا که هر فرد در ایران سالانه 500 گرم قارچ مصرف میکند، اما در هند هر فرد سالانه 7 کیلوگرم قارچ مصرف دارد. همچنین مصرف قارچ در اروپا 10 برابر کشور ماست.
درباره ارزش غذایی قارچ برای خوانندگان جامجم توضیح میدهید؟
قارچ دارای ویتامینهای A،B،C،D و B12 است. البته ارزش غذایی قارچ از گوشت کمتر بوده، اما از سبزیجات وحبوبات بیشتر است. قارچ فاقد کلسترول است. قارچ سرشار از املاح معدنی از قبیل فسفر، سلینیوم و بویژه پتاسیم است که برای متعادل ساختن میزان سدیم موجود در دیگر مواد غذایی اهمیت دارد. قارچ سرشار از پروتئین با کیفیت عالی و قابلیت جذب آسان است.
ویژگیهای دستگاه پرورش قارچ چیست؟
از ویژگیهای این دستگاه علاوه بر اندازه کوچک (در ابعاد اجاق گاز) سبک وزن بودن، تنوع در رنگ و اندازه میتوان به قابل هماهنگی (set) با لوازم آشپزخانه، کم مصرف بودن آن (10 وات برق و 3 تا 5 لیتر آب در هفته)، کاملا مکانیزه، ضدخش، بدون صدا، کاربری آسان و قابل شستشو بودن اشاره کرد.
همچنین این دستگاه در 3 نوع A ،B و C طراحی شده است که نوع اول هر 40 روز 10 کیلو قارچ، نوع دوم هر30روز 10 کیلو قارچ و نوع سوم هر 20 روز 10کیلو قارچ تولید میکند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد